Te asteptam la Conventia Internationala de Fitness

MERGEM SI IN ACEST AN LA CONVENTIA INTERNATIONALA DE FITNESS

Conventia Internationala de Fitness este un eveniment dedicat tuturor pasionatilor de sport si stil de viata sanatos in general.

Anul trecut, TonusApp a fost partener media la Conventia Internationala de Fitness, organizata de Fitness Scandinavia School. Si in 2019 ne gasiti aici. Istoria evenimentului este una impresionanta, anul acesta aflandu-se deja la a noua editie. Pasionatii de fitness sunt asteptati in weekendul 13- 14 apilie, la Bucuresti, Rin Grand Hotel, pentru o experienta unica. Este o adunare impresionanta de forte si energie, desfasurata in cadrul a 8 clase si workshopuri la care poti participa, in oricare din cele doua zile.

Fiecare clasa tine o ora si ai de ales intre multitudinea de antrenori de Cycling, Fight Klub Bag Box, Insane Body Training, Intense Body Challenge, Extreme Tabata Challenge, Foam Roll Stretch & Release,Yoga Fusion, Functional Pilates, Postural Alingment,  Mobility, Step Dance, Aerobic Functional, Kangoo Power. Ai ocazia sa intalnesti, fata in fata, nume importante din industria fitnessului si sa afli ultimele trenduri in materie de clase de fitness.

In paralel, au loc seminarii pe diverse teme, de la pozitionarea brandului  tau in piata de fitness la tehnici de mindset si inlaturarea limitarilor. Va spunem doat atat, locurile la seminarul de sambata al colegei noastre Gabriela („Reguli alimentare in functie de obiective”) sunt sold out.

A doua zi de conventie urmeaza acelasi tipar, cu diverse clase de fitness alaturi de workshopuri pe teme de interes. Intregul program este detaliat in sectiunea dedicata Conventiei de pe site-ul Fitness Scandinavia.

Cei mai buni antrenori si cele mai cool clase de fitness si seminarii.

Pe cine gasesti la Conventie? Sunt invitati cu traditie din industria locala si internationala, alaturi de nume noi, care au ales sa impartaseasca din experienta, cunostintele si energia lor cu pasionatii de fitness: Beko Kaygee, Matthew Griffiths, Omer Rosenberg, Stefano Crocetta, Alex Miu, Florin Cujba, Gabriela Nedela, Mihaela Brailescu, Cristian Margarit si multi, multi altii.

Zona expo

Vei putea de asemenea sa te delectezi cu bunatati sanatoase in zona expo, cu acces liber pentru oricine are curiozitatea sa vada cele mai noi tendinte in materie de accesorii si echipamente fitness, yoga sau pilates, nutritie sportiva si sanatoasa, haine pentru sport si alte accesorii legate de domeniul fitness -wellness.

Asa ca..tot ceea ce trebuie sa iti pregatesti sunt pasiunea pentru sport, energia pozitiva si echipamentul de antrenament si ne vedem in weekend!

Daca vreti sa „savurati” putin din atmosfera de la Conventia din 2018, click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *