Intrebari frecvente (FAQ)

Click mai jos pe intrebare pentru a afla raspunsul:


Cine este TonusApp?

TonusApp este prima aplicatie de fitness si nutritie din Romania, adresata femeilor, disponibila pe iOS, Android si web. Mai exact, o poti accesa de pe telefonul tau smart, tableta sau chiar conecta la un smart TV. Aplicatia contine diverse programe de antrenament (cu planuri nutritionale aferente), planuri detox sau planuri alimentare de sine statatoare, toate pentru femei.

Fiecare program este construit cu obiective specifice, pe diversele nevoi ale femeilor: slabire, tonifiere, detox, antrenamente izolate sau planuri nutritionale specifice. Iti poti alege planul in functie de nevoile tale si da, este adevarat ca nevoile femeilor difera de cele ale barbatilor. Nu stii ce sa alegi? Scrie-ne la office@tonusapp.com si te ajutam cu o recomandare.

Suntem o echipa completa cu certificari pe fitness si nutritie si ani de experienta in domeniu. Mai multe informatii despre noi gasesti in aplicatie, accesand gratuit pagina “Despre noi”.


Am creat cont cu Facebook, dar nu am primit plan alimentar.

In fapt, contul de e-mail folosit la crearea contului este cel catre care se vor trimite mailurile de corespondenta (daca este cazul), factura fiscala sau planurile alimentare. Daca nu poti accesa acea adresa de e-mail sau nu ai primit planurile alimentare, te asteptam cu un e-mail la office@tonusapp.com si se rezolva.


In cat timp de la efectuarea platii primesc acces in platforma?

Odata ce plata este confirmata in platforma procesatorului, primesti acces in programul selectionat. In principiu, accesul se face in timp real.


De ce trebuie sa imi las datele la achizitie?

Conform legii, pentru a-ti putea emite factura fiscala, avem nevoie fie de codul tau numeric personal, fie de adresa completa din buletin. Am ales a doua varianta, asa ca te rugam sa ne ajuti cu adresa completa din buletin pentru a-ti putea emite factura fiscal; este unicul scop pentru care le solicitam si in care vor fi utilizate.


Ce optiuni am daca nu imi place programul?

Odata ce ai achizitionat programul, tu ai acces la toate facilitatile acestuia, gandite pentru tine in cadrul pachetului respectiv: programul de antrenament, planul alimentar si accesul in comunitate. Fiind vorba de un continut digital la care tu ai acces instant (dupa ce ai fost de acord cu Termenii si Conditiile), nu se poate aplica dreptul de retragere din contract. Prin plata programului, aveti acces instant la acesta pe dispozitivul mobil.


Mi-am schimbat telefonul, am acces si de pe noul telefon?

Daca ti-ai schimbat telefonul, te rugam sa ne contactezi la office@tonusapp.com si vei primi acces si pe noul telefon. Tu ai achizitionat programul, indiferent de ce dispozitiv folosesti, asa ca vei putea utiliza aplicatia si prgramele achizitionate anterior. Aceasta nu inseamna ca el nu este protejat de legea proprietatii intelectuale sau ca poate fi imprumutat, vandut sau copiat.  J


Toate programele au si plan alimentar?

Da, toate programele care contin program de antrenament au si plan alimentar. In cazul unora dintre programe, acestea vin insotite atat de plan alimentar pentru vegetarieni, cat si pentru consumatori de carne.


Cum pot testa un program inainte de a cumpara?

Ai optiunea de a testa programele noastre descarcand gratuit aplicatia, creand un cont gratuit si extrem de simplu (nume + adresa de e-mail) si alegand, din pagina de Programe, programul Start. Ai acolo optiunea de Demo, care este valabila timp de 7 zile de la crearea contului si in care primesti acces la programul de antrenamente si informatiile nutritionale. Dupa 7 zile, ai optiunea de a achizitiona programul, daca crezi ca ti se potriveste.


Unde pot sa cumpar un program? Cum platesc?

Daca ai gasit programul care te intereseaza, tot ce trebuie sa faci este sa introduci datele de facturare si sa apesi butonul de achizitie. Plata se face in aplicatie, prin procesatorul Netopia Mobilpay. Datele tale bancare sunt in absoluta siguranta, ele nu ajung in posesia noastra, ci sunt transmise criptat, prin platforma procesatorului, intre banci, pentru finalizarea tranzactiei.


Sunt datele mele in siguranta?

Atat datele tale bancare, cat si cele de identificare, sunt in perfecta siguranta. Datele bancare nu ajung in posesia noastra, iar datele de identificare (adresa, nume) sunt utilizate strict pentru emiterea facturii. Adresa ta de mail poate fi utilizata pentru trimiterea unor comunicari strict legate de aplicatie si programele achizitionate. In cazul in care doresti sa primesti comunicari de tip newsletter si sa fii la curent cu noutatile noastre, te poti abona, respectiv dezabona, oricand doresti.

Am pierdut parola?

Daca nu iti mai amintesti parola de logare, poti solicita resetarea parolei:

  1. Fie tastand tonusapp.com in browserul web, caz in care iti poti alege singur parola de logare.
  2. Fie din sectiunea “Contul meu” , accesand linkul “Am uitat parola”, caz in care ti se va aloca o parola random.

 Iti recomandam resetarea parolei din browserul web (varianta 1).


Ce este TeamTonus?

TeamTonus este grupul inchis in care intri odata ce ai achizitionat orice program TonusApp. Aici oferim mai multe informatii, update-uri, retete, impartasim experiente, initiem discutii, etc. In mod normal, linkul catre grup se trimite in mailul cu factura. Nu l-ai primit? Cauta TeamTonus pe facebook sau incearca aici.


Am un cod de reducere, ce fac cu el?

Daca ai primit un cod de reducere, il poti folosi conform campaniei in cadrul careia l-ai primit, in pagina de plata, introducandu-l in campul “Voucher cod”. Odata ce bifezi “Sunt de accord cu Termenii si Connditiile”, esti directionat catre pagina de plata unde vei vedea direct suma redusa.


Ce inseamna lacatelul din poza programului?

Pictograma cu lacatelul din pagina de program indica existent unui program la care tu nu poti avea aces pentru ca nu este achizitionat. Odata achizitionat, lacatelul devine o sageata, semn ca ai deja acces la program.


Imi plac planurile, dar as vrea ceva personalizat

Daca iti doresti mai mult sau , pur si simplu, ceva diferit, iti putem oferi servicii personalizate de nutritie sau planuri de antrenamente gandite pe specificul tau, pe datele tale particulare. Ai consultanta, recomandari particularizate si monitorizare evolutie daca alegi acest tip de serviciu. Scrie-ne la office@tonusapp.com pentru oferta plan personalizat.