50% reducere la toate programele de fitness si nutritie

Programele Start si Focus 5 au 50% reducere! Ne-am propus sa motivam cat mai multe persoane sa practice sport. Si sa manance sanatos. Am vrut sa aratam ca a face sport sau a te hrani corect nu necesita atat de multe resurse, de timp sau financiare. A incepe drumul catre un stil de viata sanatos este o stare mentala. Iar acum ,poate fi mai usor pentru ca programele TonusApp au 50% reducere.

Ce iti propunem ?
– Programe de antrenament diverse, insotite de planuri nutritionale ;
– Informatii, sfaturi si articole despre sanatate, sport si motivatie, pe blog ;
– Acces in comunitatea TonusApp, alaturi de celelalte prietene care au achizitionat un program TonusApp si unde impartasim experiente ;

Focus 5 este un program de 5 antrenamente, cu focus pe partea inferioara a corpului, mai exact pe picioare si fesieri. Programul a fost conceput ca un program autonom, ce poate fi efectuat in 10 zile sau el poate fi adaugat programului Start, ca o a cincea zi de antrenament, pentru cele mai puternice fete ! De Black Friday, il poti avea la reducere: 25 RON.

Programul Start contine un Plan de Antrenament pe o luna de zile, cu 4 antrenamente obligatorii si un antrenament optional/ saptamana. Programul este unul dinamic, cu exercitii cardio, exercitii de forta si rezistenta. Se lucreaza pe zone diverse: partea superioara a corpului, partea inferiora, zona trunchilui sau antrenament localizat. Practic, in cursul acestui program, iti vei lucra tot corpul, vei slabi si te vei tonifia. De Black Friday, prinde reducerea si obtine-l cu 69 RON!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *