Castiga unul dintre pachetele cadou de la GoldNutrition!

In perioada 24.10- 04.11.2018, ai ocazia sa castigi

unul dintre cele 5 pachete cadou de la GoldNutrition !

Ai acum ocazia de a testa suplimentele create pentru superfemei! Cumpara programul Start si poti fi una dintre castigatoare ! Pentru ca o femeie activa are nevoie de multa energie pentru toate activitatile cotidiene, GoldNutrition s-a gandit la tine si iti ofera un cadou din gama Woman Collection, special pentru tine !

Descarca TonusApp!

 

 

 

Ce primesti ?

– o mostra pudra proteica (pentru un corp frumos si sanatos) ;

– o fiola L-Carnitina (pentru intensificarea arderii grasimilor);

– un plic colagen (pentru un ten stralucitor);

– trei batoane proteice (caramel, biscuiti si ciocolata);

– o sacosa cu logo Woman Collection;

Cele cinci premii se acorda prin tragere la sorti (random.org).

Woman Collection este gama de suplimente pentru super femei (la fel ca tine) si iti aduce mai aproape o gama de suplimente numai bune pentru nevoile tale : pudra proteica pentru energie si satietate pe termen lung ; batoane proteice low carb pentru o gustare sanatoasa si, in egala masura, delicioasa ; fiole de L- Carnitina pentru accelerarea arderii grasimilor in timpul antrenamentului ; plicuri de colagen pentru un ten mereu proaspat si stralucitor si multe, multe alte surprize !

Mai multe detalii despre gama ta preferata de suplimente, aici !

2 comentarii

 1. Suplimentele alimentare sunt preparate ce conţin vitamine, săruri minerale sau alte substanţe cu efect nutriţional sau fiziologic şi care sunt indicate atunci când, din anumite motive, acestea lipsesc sau nu se regăsesc într-o cantitate suficientă în dieta zilnică. 
  suplimentele alimentare nu mai sunt un moft, ci trebuie sa le acordam atentie, mai ales cand vorbim de situatii particulare, cum sunt situatiile de la inceputul articolului. Organismul nostru are rezerve in tesuturi, insa, atunci cand rezervele se golesc, organismul tinde sa dezvolte boli dependente de nivelurile de nutrienti, boli care ar putea fi prevenite daca suntem atenti la carente si avem grija sa suplimentam in mod adecvat.
  Ele se folosesc încă de la nastere,la bebelușul, de către femeile insarcinate,
  copii, oameni in vârsta, la femei înainte de menopauza, de către sportivi si chiar din cauza factorilor de mediu, trebuie sa folosim suplimente alimentare.
  Ele se folosesc conform prescripției!

  1. Multumim, Laura! Este exact ce am mentionat si noi cu alte ocazii, este important ca suplimentele sa fie recomandate de catre un specialist, in urma analizelor si anamnezei. Este, de asemenea, important sa fim atente la semnalele corpului nostru astfel incat sa consultam un specialist daca sesizam anumite semnale si sa ne informam, la randul nostru, daca simtim nevoia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *