2 zile, 90 clase si 12 workshopuri la Conventia Internationala de Fitness

A 8-a editie a Conventiei Internationale de Fitness, organizata de Fitness Scandinavia, a avut loc weekendul trecut si a pus, inca o data, Bucurestiul pe harta fitness-ului international

Evenimentul a tinut 2 zile intregi si a reunit nume importante din industria fitness-ului : Robert Steinbacher, Jorge Mix, Sasha Oshkin, Beko Kaygee, Stefano Crocetta, etc. Au fost tinute numeroase clase in paralel, de la Cycling (indoor, traditional, mountain ride etc), Fight Klub, Intense Body Challenge, Body Revolution, Step choreography, Calisthenics, Dynamic Postural, Zumba, Yoga, Dance, Pilates Couple, Steel Tonic, pana la HIIT Core Workout, sau Extreme Tabata.

Au fost sustinute workshopuri si dezbateri pe tema fitness-ului si nutritiei, sustinute de nume ca Matthew Griffiths, Cristina Mihaela Toma. Codruta Gabriela Nedelea, Marie Vranceanu, Cristi Margarit si multi altii. A fost un eveniment de o mare amploare, o desfasurare de forte, intr-un ritm alert si un entuziasm general sustinut de sutele de participanti. Timp de doua zile, au fost sustinute 90 de clase si 12 workshopuri si dezbateri, in cadrul unui singur eveniment.

TonusApp, partener de comunicare, a fost prezent la Conventia Internationala de Fitness, a luat pulsul live si va prezinta mai jos cateva motive pentru care sa nu ratezi urmatoarea conventie de fitness.

  • Ai ocazia sa cunosti nume importante din industria fitness-ului, pe care nu ai avea ocazia sa ii vezi live, in cadrul aceluiasi eveniment ;
  • Incerci concepte sportive noi, care te pot inspira in antrenamentele tale ori in cele adresate clientilor tai  sau pe care le poti aborda pe viitor ;
  • Afli informatii noi de la specialisti din zona fitness-ului si nutritiei si poti participa la dezbateri pe subiecte de interes.
  • Cunosti oameni noi, creezi legaturi si te incarci cu entuziasm pentru proiectele tale curente, planuri noi si demersuri viitoare.

Fitness Scandinavia organizeaza Conventia Internationala de Fitness, avand acum 8 editii la activ, alaturi de alte demersuri educationale in fitness profesionist, workshopuri despre conceptele noi in fitness, organizare congrese sau tabere de fitness.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *