TonusApp da Startul la miscare

TonusApp este o idee nascuta la inceputul acestui an si realizata in decursul a multe luni de munca.TonusApp este produsul unei echipe cu experienta in fitness, nutritie si background online si care isi propune sa contribuie la cresterea calitatii vietii femeilor din Romania, introducandu-le in lumea sportului si a alimentatiei sanatoase. TonusApp este prima aplicatie fitness din Romania, disponibila pe Ios, Android si pe web.

Dar TonusApp este si povestea mea, pentru ca este nascuta in urma experientei personale. Intr-o perioada cu mari provocari personale si profesionale, activitatea fizica a fost cea care m-a ajutat sa depasesc aceasta etapa. Am ales sa fac sport. Mai des si mai des. Asa mi-am gasit calea. Si astfel s-a nascut TonusApp. Si pentru ca eu eram doar o jumatate a acestui proiect, am avut nevoie de cealalta jumatate pentru a avea un proiect complet. Si asa l-am ales pe Sergiu, cel cu care ma antrenasem anterior si care mi-a fost alaturi, ca trainer, ca prieten si ca om, in acea perioada de provocari. Astfel, impreuna, am creat TonusApp, un program lunar de fitness pentru toate femeile care isi doresc sa faca ceva, dar nu stiu cum sa inceapa, care isi doresc sa faca sport, dar nu stiu exact ce, care isi doresc un stil de viata sanatos, dar nu stiu exact in ce mod sa il obtina.

TonusApp este un program de fitness lunar cu doua variante de antrenament, pentru nivel de incepatori, respectiv pentru nivel mediu spre avansat. Imbina elemente de forta, rezistenta si cardio in scopul scaderii in greutate si tonifiere. Ai patru antrenamente obligatorii, cu minim de echipament, pe care le poti efectua la fel de bine acasa, ca si la sala, oricand vrei tu, in timpul tau liber. Ai si recomandari nutritionale care sa te ajute sa te alimentezi corect si sa sustii efortul fizic, alaturi de videouri de prezentare si descrieri detaliate. TonusApp da Startul la miscare si te invita si pe tine sa dai startul. Astazi. Cu propriul tau antrenor.

De cate ori ti-ai dorit sa mergi la sala si nu ai reusit? Intai pentru ca exista costul lunar al abonamentului. Apoi pentru ca nu ai timp. Apoi pentru ca nu iti place. Apoi pentru ca nu stii ce sa faci si pentru ca nu iti permiti un antrenor personal. Apoi pentru ca esti prea ocupata, stresata, obosita si, pur si simplu, nu ai chef. Suna cunoscut? Crede-ma, stiu ce simti. Asa gandeam si eu, pana sa incep. Si a durat ceva pana sa incep. Dar apoi nu m-am mai putut opri, pentru ca de activitatea fizica devii dependent. Antrenandu-te disciplinat si consecvent, vazandu-ti progresele in oglinda, simtindu-te bine fizic si psihic, nu te vei mai opri. Iti garantez. Nu ai nevoie de ore intregi petrecute la sala. Ai nevoie sa incepi. Sa dai startul la miscare. Azi.  Nu de luni, nu de maine. Ci ACUM.

Da Startul la miscare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *