Programul Start are acum plan alimentar

Programul Start are acum plan alimentar

Aici, la TonusApp, credem ca un regim de viata echilibrat presupune, in egala masura, o alimentatie sanatoasa, un program de sport si bucuria de a trai. Echilibrul se mentine atunci cand avem grija si de corp, si de spirit si asta ne dorim sa va transmitem, de-a lungul acestei calatorii frumoase catre SCHIMBARE. Fie ca iti doresti sa te antrenezi cu noi, sa inveti sa mananci corect sau sa intalnesti prietene cu aceleasi interese si preocupari, suntem aici si iti multumim !

Primul program TonusApp s-a lansat in decembrie anul trecut si, alaturi de antrenamente, am decis sa iti oferim si un ABC nutritional, o baza care sa te ajute sa inveti sa mananci, sa faci alegerile alimentare corecte si sa iti poti crea singura un meniu sanatos. Acum, pentru a face lucrurile cat mai simple pentru tine, iti oferim un plan alimentar de o luna, care sa te sustina de-a lungul celor 16 sedinte de fitness, pentru cele mai bune rezultate. Stim cu totii ca sportul si alimentatia merg impreuna si ca, odata cu un program adecvat de antrenamente, ai nevoie de alimentatie corecta in acord cu obiectivul programului respectiv.

Programul Start este un program cu scop de slabire si tonifiere : lucram cu greutati, intram pe zona de cardio si ne ocupam si de rezistenta. Iar acum, ca sa iti fie mai usor, iti oferim si un plan alimentar pe 30 de zile, cu 3 mese principale si doua gustari. Acest tip de plan este construit one2many, insa tu trebuie sa iei in considerare ca fiecare persoana este diferita, fiecare organism functioneaza dupa anumite coordonate si poate reactiona in mod particular. Acestea fiind mentionate, cu siguranta ca, respectand planul alimentar si calendarul sedintelor de fitness, te asiguri ca vei avea cele mai bune rezultate posibile, un tonus optim si o stare de spirit generala excelenta.

Trecand insa intr-o sfera mai generala, vrem sa te rugam sa nu uiti de puterea spiritului. Toate aceste recomandari nu reusesc sa isi produca rezultatele optime daca tu continui sa fii stresata, daca ti-ai pierdut bucuria si daca nu esti convinsa ca vei obtine transformarea pe care o urmaresti. Mintea noastra este cea care ne conduce sau noi suntem cele care o conducem pe ea in a obtine ceea ce ne dorim. Este nevoie de rabdare, determinare si curajul de a face acel prim pas.

Si da, poate vei mai avea scapari sau obstacole pe drum, toti avem, insa este important sa avem incredere ca putem reusi si sa pastram focusul asupra a ceea ce ne dorim. Pentru ca aici, la TonusApp, credem ca sta in puterea noastra sa obtinem ceea ce ne dorim, gandind pozitiv, lucrand zi de zi si bucurandu-ne de fiecare moment. Nu este doar in puterea noastra, este datoria noastra sa facem din fiecare zi un nou inceput si cea mai buna zip e care am trait-o. Si, mai mult decat atat, vrem sa facem acest lucru impreuna : sustinandu-ne, sfatuindu-ne, motivandu-ne. Impreuna, in Comunitatea TonusApp, dedicata tuturor celor care au ales deja sa parcurga acest drum alaturi de noi.

Acestea fiind zise, va multumim pentru votul de incredere si va asteptam sa calatoriti, cu bucurie, alaturi de noi !

Carmen, Gabriela & Sergiu

 

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *