Testimoniale

Acum 5 luni am decis că am nevoie de o schimbare, am început ușor, cu alergare, mi-am cumpărat apoi două gantere, o saltea, coardă, bicicletă.. Tonus App m-a motivat, dar și organizat în fiecare zi! Exercitiile sunt foarte echilibrate, în fiecare zi îmi plăcea să le descopăr transpirând, iar rezultatele erau vizibile. Recomand oricui, măcar să încerce o singură dată și apoi sigur va prinde gustul… schimbării. Fă-ți un cadou! PS: Eu așa am început, fix pe 8 martie.

Lavinia

TonusApp este ceea ce am nevoie dupa o zi de munca! Dintotdeauna mi-a plăcut sa fac sport acasa iar de cand am descoperit aplicația, totul este mult mai usor! Mulțumesc, TonusApp!

Madalina

Caut demult un program complet pentru o perioada de cateva luni, preferabil romanesc. Nu e greu de urmarit, practic eu nu apas decat pe Start. Sunt foarte motivata sa-l urmez pana la capat.

Mihaela

Sunt obisnuita cu sportul, merg la sala, merg la clase. Dar e ceva nou pentru mine, chiar e ca un antrenor care iti da toate recomandarile. Nu e tocmai usor, e chiar o provocare. Mai ales ziua de joi.

Roxana

Am inceput varianta usoara. Eu sunt non sportiva si ma ajuta ca imi spune exact ce sa fac, cat timp si cum sa fac. Imi place ca imi pot organiza eu timpul si ca e o solutie foarte accesibila pentru mine in acest moment.

Alina

Ai folosit aplicatia TonusApp? Adauga testimonialul tau:

Strong Testimonials form submission spinner.
Adauga aici parerea ta despre TonusApp