Termeni si conditii Tonusapp

Prezentul document reprezinta un contract de adeziune propus de Tonusapp SRL si care trebuie sa fie acceptat inainte de comandarea oricarui produs sau serviciu Tonusapp. Orice comanda confirmata de client, prin bifarea casutei de sub Termeni și Condiții si prin apasarea butonului “Sunt de acord” și plata produsului reprezinta o acceptare din partea clientului a ofertei Tonusapp SRL, in conditiile stipulate de art 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Clickul pe butonul “Sunt de acord” reprezinta o semnatura electronica, in sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014 , avind aceeasi valoare cu o semnatura olografa. 1.

Definitii

Tonusapp : SC Tonusapp SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Virgil Madgearu, nr. 25D, Ap. 7,  inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/8062/2008, CUI R24845606 , Adresa email: office@tonusapp.com, care administreaza aplicatia Tonusapp si websiteul www.tonusapp.com

Produs: orice produs sau serviciu care poate fi achizitionat de un client prin intermediul aplicației sau websiteului Tonusapp

Client: persoana fizica sau juridica care face o comanda pe siteul Tonusapp

Comanda: comanda de achizitionare a unuia sau mai multe produse si/sau servicii afisate in websiteul Tonusapp, realizata de un client .

 1. Obiectulsi acceptarea prezentului contract de vanzare Prezentul contract este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul aplicației Tonusapp și site-ului Tonusapp. Clientul se obliga sa ia la cunostinta de aceste conditii inainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor acestor conditiilor de vanzare de catre client. Acceptarea prezentului contract de catre client se face prin parcurgerea Termenilor și Condițiilor și bifarea casutei “Sunt de acord”. Tonusapp isi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract de vanzare in orice moment. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea in vigoare pe Tonusapp la momentul la care s-a plasat comanda de catre client.
 2. Disponibilitateaproduselor afisate Oferta noastra cu privire la produse si pretul acestora este valabila atita vreme cit este afisata pe Tonusapp. In cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit pret, acest aspect va fi specificat in mod specific pe pagina produsului respectiv.
 3. Produsele și serviciile afisate pe website-ul Tonusapp.

Limitarea responabilității

Produsele și serviciile Tonusapp sunt creația și proprietatea Tonusapp SRL. Acestea urmăresc imbunatatirea calitatii vietii prin nutritie, sport si activități de fitness. Trebuie însă să vă informăm că produsele și serviciile sunt destinate pentru oameni sănătoși. În cazul în care aveți probleme de sănătate, deficiențe fizice sau alte probleme care ar putea fi afectate sau agravate prin exercițiu fizic, indiferent de gradul de dificultate, vă recomandăm să apelați la un doctor sau alt medic de specialitate pentru un sfat personalizat. Programele noastre sunt gândite și create ca recomandări generale de îmbunătățire a tonusului și nu pot înlocui diagnostice specializate sau opinii medicale avizate, care se bazează pe consultația individuală a persoanelor. Astfel subliniem faptul că toate informațiile, recomandările, sfaturile și exercițiile propuse nu sunt intenționate ca recomandări medicale și nu pot înlocui recomandări ale unor doctori sau specialiști, ci sunt informații generale pentru un stil de viata sănătos.

De asemenea, conținutul alimentar nu este destinat persoanelor care suferă de diverse alergii, intolerante alimentare, etc. Va sfătuim sa va consultați cu doctorul dvs înainte de a face schimbări majore în dieta și stilul dvs de viata. TonusApp nu își asumă răspunderea, în nicio situație, pentru nicio daună, pricinuită direct sau indirect suferite ca urmare a folosirii produselor sau serviciilor sale ori a lipsei informațiilor și serviciilor furnizate de site, dacă acestea au fost folosite contrar dispozițiilor și informărilor transmise prin acești termeni și condiții.

Fotografiile produselor și serviciilor afișate în TonusApp au strict caracter informativ, fiind descriptive pentru produsul sau serviciul selectat. In acelasi timp Tonusapp SRL informeaza ca poate pune spre vinzare produse si/sau servicii prin intermediul site-ului/aplicației puse la dispozitie de alti producatori ori furnizori, care vor fi marcate ca atare. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate.

 1. Pretul

Preturile prezentate sunt valabile până la revocarea lor, o dată cu delistarea lor de pe aplicația sau website-ul public. De asemenea, in cazul in care vorbim despre o campanie promotionala, trebuie sa stiti faptul ca pretul produsului, prezentat online, este valabil doar in perioada specificata. In cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit pret, acest aspect va fi specificat pe pagina produsului respectiv, In stuatia afisarii unui pret eronat, vom lua toate masurile pentru remedierea erorii cit mai curind posibil. Daca pretul va fi sub 25% din valoarea normala a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios si derizoriu, conform art 1665 Cod Civil, iar orice comanda facuta pe baza acestui pret va fi anulata.

 1. Drepturile de autor

Intregul continut al produselor, aplicatiei si al site-ului TonusApp – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale – este proprietatea TonusApp si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul TonusApp a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. TonusApp ofera utilizatorului un acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului TonusApp, fara acordul scris al proprietarului acestuia. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@TonusApp.

 1. Dreptul de returnare a produselor

In conformitate cu legislatia romana, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Tonusapp SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Conform OUG 34/2014 art 16 m) este exceptată de la dreptul de returnare furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere. Prin plata programului, aveti acces instant la acesta pe telefonul mobil.; ca urmare, nu se va aplica dreptul de retragere conform OUG 34/2014 art 16 m.

 1. Conditii de plata a produselor

Termeni de plata actualizati la 28 mai 2019

General

SC Tonusapp SRL ofera programe de fitness si nutritie ce fac obiectul aplicatiei TonusApp.

Toate achizitiile fac obiectul Termenilor si Conditiilor.

Programele pot fi achizitionare:

 • Fie direct din site-ul tonusapp.com
 • Fie extern prin In-App Purchase.

Alte tipuri de planuri (personalizate) pot fi oferite in functie de modul in care achizitionati sau dispozitivul de pe care faceti achizitia.

Costul fiecarui pachet se va achita indiferent de numarul de accesari al programului, in functie de specificul fiecarui program.

In-App Purchase

Acest tip de achizitie include o achizitie facuta printr-o aplicatie App Store externa (Apple App Store sau Google Play Store sau alta aplicatie App Store similara)

Orice achizitie efectuata prin In-App Purchase se face prin respectivul app Store si este facturat de catre respectivul App Store, nu de catre TonusApp.

Astfel, achizitionand unul dintre programele noastre, esti de acord ca:

 • achizitie facuta in In-App Purchase este subiectul termenilor si conditiilor si altor agremente specificate de catre furnizorul acelei aplicatii App Store;
 • Achizitiile In-App Purchases sunt procesate in siguranta printr-o poarta de plata utilizata de catre furnizorul de aplicatie App Store; astfel, orice aspecte legate de plata prin In- App purchase (inclusive cereri de refund, retur, etc) trebuie reglate direct cu furnizorul de App Store

Achizitii prin site www.tonusapp.com si www.tonusapp.ro

Comenzile efectuate in site-ul www.tonusapp.com , respectiv www.tonusapp.ro sunt achizitionate si facturate direct de catre Tonusapp. In site (web browser), plata servitiilor/ produselor comandate se face prin procesatorul extern Mobilpay, prin card bancar. Pentru informatii aditionale legate de Termeni si Conditii Netopia Mobilpay, puteti consulta site-ul furnizorului. Toate datele dvs. sunt securizate si secretizate de catre procesator, TonusApp nu primeste datele cardului dvs si nici nu pastreaza asemenea date.

Pretul este cel afisat in site, orice alte comisioane aferente tranzactiilor fiind suportate de catre Tonusapp SRL.

Plata

In functie de existent unei perioade de demo (acces gratuity), plata se va face la momentul achizitiei si inainte de a avea acces complet la program.

In momentul achizitiei si procesarii platii, primiti instant acces la programul selectionat. In cazul in care se constata problem legate de plata si imposibilitatea finalizarii tranzactiei, ne rezervam dreptul de a va suspenda accesul pana la momentul finalizarii cu success a tranzactiei.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari de pret in functie de tipul de canal folosit pentru achizitie, dar doar pentru programe ce nu au fost achizitionate in prealabil si nu fara a va informa in prealabil.

In cazul programelor pentru care exista anexe trimise pe e-mail (planuri nutritionale, etc), nu se poate aplica retur sau cerere de refund intrucat se considera ca acestea au trecut deja in proprietatea clientului.

Demo- acces gratuit

Anumite programe TonusApp incep cu o perioada determinate de acces gratuit. Acest acces gratuit este oferit doar userilor TonusApp si doar o singura data; acelasi user nu poate beneficia de acces multiplu la perioada gratuita. Ne rezervam dreptul de a revoca accesul la perioada gratuita, in orice moment.

Promotii

Ocazional, putem oferi diverse promotii, oferte si reduceri, direct in site sau prin parti terte (acestea din urma fiind obiectul termenilor si conditiilor partilor terte respective); este de datoria dvs. a intelege Termenii si Conditiile in cauza.

Incetarea contractului

In conformitate cu legislatia romana, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Tonusapp SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Conform OUG 34/2014 art 16 m) este exceptată de la dreptul de returnare furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere. Prin plata programului, aveti acces instant la acesta pe telefonul mobil; ca urmare, nu se va aplica dreptul de retragere conform OUG 34/2014 art 16 m.

 

 

 1. Date personale si confidentialitate

Tonusapp SRL colectează datele dvs. personale exclusiv în scopul furnizării produselor și serviciilor Tonusapp, (cu toate activitățile conexe cum ar fi procesarea comenzii, plată, facturare, etc.) servicii de relații cu clienții și activități de marketing pentru propriile nevoi servicii de relații cu clienții și activități de marketing pentru propriile nevoi.

Conform legislației în vigoare, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor personale colectate de către noi. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa prin e-mail o cerere la adresa office@tonusapp.com.

Datele dvs. personale sunt folosite exclusiv de Tonusapp în scopurile de mai sus și nu pot fi vândute sau închiriate unor terțe părți. În acest context, Tonusapp poate transfera aceste date la terțe firme pentru realizarea scopurilor mai sus menționate cum ar fi: procesatorul de plăți, serviciile de livrare sau firme de marketing sau analiză a traficului. Aceste firme au obligația să folosească acestea date în siguranța și exclusiv pentru scopurile precizate de către Tonusapp. Când accesați Tonusapp sau atunci cand va creați un cont vă putem cere numele, prenumele și/sau adresa de email. De asemenea, vă putem cere în mod opțional și alte date personale – cum ar fi data nasterii, inaltime, greutate, tip activitate fizica pentru a vă putea trimite informație personalizată, cum ar fi exerciții fizice sau necesarul caloric estimat.

 1. Forta majora

Tonusapp, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sa in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Tonusapp. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Tonusapp, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Tonusapp, erorile de operare, greva etc.

 1. Alte dispoziții
 2. Newsletter

Tonusapp nu trimite comunicari comerciale nesolicitate, in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Tonusapp isi rezerva dreptul de a trimite mesaje comerciale referitoare la activitatile sale si ale partenerilor sai catre adresele de e-mail cu care v-ati inscris pentru a avea acces la serviciile Tonusapp sau la newsletterul Tonusapp. Aceste vor fi identificate in mod clar ca provenind de la Tonusapp si vor avea posibilitate de desubscriere gratuita.

 1. Legături către alte site-uri

Tonusapp nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 1. Schimbari ale site-ului sau aplicației

Tonusapp isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Tonusapp isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 1. Contul tau

Inregistrarea pe aplicația site-ul TonusApp este gratuita. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este permisa doar utilizatorilor inregistrati, accesul fiind protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. TonusApp nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. In ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, TonusApp nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs.risc. Dacă vă deschideți un cont prin Facebook Login, Tonusapp va avea acces la numărul de identificare de la Facebook, numele și prenumele, vârsta, sexul și imaginea contului.

 1. Informațiile dvs.

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. sau compania dvs. catre Tonusapp va fi folosita doar in concordanta cu prezentii termeni, daca doriti sa cumparati serviciile oferite. Sunteti singurul responsabil cu privire la prezentarea informatiilor intre-un mod corect si complet, ca si cu pastrerea acuratetii informatiilor in cadrul Tonusapp.

 1. Modificarea termenilor

Tonusapp isi rezerva dreptul sa schimbe termenii fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, Tonusapp va va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al Tonusapp si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site și/sau folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

 1. Rezolvarea problemelor

Daca aveti probleme legate de o comanda care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Carmen Reisenbauer, director Tonusapp la adresa – office@TonusApp. De asemenea Comisia Europeană puna la dispozitie o platformă SOL pentru rezolvarea alternativa a disputelor cu privire la rezolvarea în afara instanțelor judecătorești a problemelor legate de contracte la distanță Platforma SOL este disponibilă la http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 1. Legea aplicabila

Prezentul contract este disponibil doar in limba romana, Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentii termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. 16. Adresa acestui contract Prezentul contractul de vanzare incheiat de Tonusapp cu orice alta parte contractanta poate fi gasit la adresa : https://tonusapp.com/TermeniSiConditii 

Tonusapp.com foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. OkPolitica de confidentialitate