TONUSLIM

TONUSLIM

Rock your body

Programul Tonuslim este un pachet de 24 antrenamente de fitness, pe doua niveluri dificultate, ce se pot urma la sala si acasa. Alternativele pentru antrenament acasa se regasesc in varianta de nivel “Usor”. Sunt 3 sedinte intense de antrenament pe saptamana, programul fiind conceput cu obiectiv de slabire. Programul este insotit de plan alimentar de o luna.

Tonuslim este un program care duce exercitiile fizice la un alt nivel, el putand fi o optiune perfecta dupa incheierea programului Start sau pentru persoane cu un nivel de antrenament mediu. Insa, oricare ar fi nivelul la care te regasesti, descrierea si videourile exercitiilor te vor ajuta in urmarea corecta a programului pentru rezultate excelente.

Caracteristici

Obiectiv Slabire, tonifiere
Tip antrenament Circuite, HIIT
Durata program 4 saptamani
Numar sedinte/ saptamana 5
Durata sedinta 40-50 minute
Echipament necesar Saltea, gantere, kettlebell, benzi rezistenta, plyobox (echipament sala)
Nivel dificultate Usor/ dificil
Plan alimentar Da
Locatie La sala/ Acasa

Testimoniale

“Am cumparat programul nou si, intr-adevar, prima reactive a fost ca trebuie sa il urmez la sala. Dar m-am linistit cand am vazut ca sunt optiuni si pentru acasa. Si oricum am primit recomandari si in comunitate, asa ca e totul super ok acum. Si da…e super intens programul.”

Geanina

“Nu eram convinsa, pentru ca nu prea am avut ocazia sa fac antrenamente online, dar am zis sa incerc. M-a surprins placut. Aveam experienta in sala de fitness, dar chiar e super programul, ma solicita. Iar eu exact asta caut.”

Elena

Aplicatia TonusApp