START

START

Tone it up

Programul Start se adreseaza femeilor care isi doresc sa inceapa sa faca miscare in mod regulat, sub "ghidajul" unui antrenor personal online, si care nu dispun de foarte mult timp la dispozitie. Cuprinde 16 sedinte obligatorii de antrenament, pe doua niveluri de dificultate, care se pot efectua atat la sala , cat si acasa, cu echipament minim. Fiecare sedinta de antrenament dureaza aprox. 30- 45 minute. Programul se adreseaza, in egala masura, femeilor pasionate de sport care isi doresc o noua rutina de fitness si o noua provocare.

Programul vine insotit de doua variante de plan alimentar, pentru persoane care consuma carne, respective pentru persoane lacto- ovo- vegetariene, fiecare plan avand o durata de 30 zile. Fiecare plan zilnic cuprinde 3 mese principale si doua gustari, fiind construit ca o baza pentru echilibrarea alimentatiei zilnice, cu obiectiv de slabire.

Achizitia programului ofera si acces in grupul TeamTonus, dedicat clientelor TonusApp.

Caracteristici

Obiectiv Slabire, tonifiere
Tip antrenament Antrenament upper body/ lower body/ full body (forta, rezistenta, HIIT, localizat)
Durata program 4 saptamani
Numar sedinte/ saptamana 16
Durata sedinta 30-45 minute
Echipament necesar Saltea, gantere, saculeti, benzi rezistenta, plyobox/ taburet
Nivel dificultate Usor/ Dificil
Plan alimentar Da
Locatie La sala/ Acasa

Testimoniale

“Este deja a treia saptamana de antrenament si am reusit sa slabesc 6 kg, iar corpul meu prinde forma. Imi place enorm antrenamentele, chiar daca uneori sunt rupta cand termin.

Ana

“Foarte buna aplicatia. O folosesc de cateva luni. Inainte nu prea faceam sport, asa ca am inceput cu nivelul usor. Faptul ca o am pe telefon, la indemana si la vedere, m-a motivate sa ma tin de treaba.

Emi

Aplicatia TonusApp