FIT Mommy 1

Pregnancy Home Fitness

Programul Tonuslim este un pachet de 24 antrenamente de fitness, pe doua niveluri dificultate, ce se pot urma la sala si acasa. Alternativele pentru antrenament acasa se regasesc in varianta de nivel “Usor”. Sunt 3 sedinte intense de antrenament pe saptamana, programul fiind conceput cu obiectiv de slabire. Programul este insotit de plan alimentar de o luna.

Tonuslim este un program care duce exercitiile fizice la un alt nivel, el putand fi o optiune perfecta dupa incheierea programului Start sau pentru persoane cu un nivel de antrenament mediu. Insa, oricare ar fi nivelul la care te regasesti, descrierea si videourile exercitiilor te vor ajuta in urmarea corecta a programului pentru rezultate excelente.

Caracteristici

Obiectiv Antrenament si mentinere sarcina, trim 1
Tip antrenament Bodyweight, circuite
Durata program 4 saptamani
Numar sedinte/ saptamana 3
Durata sedinta 25-35 minute
Echipament necesar Saltea, gantere
Nivel dificultate Usor/ dificil
Plan alimentar Recomandari generale, fara plan
Locatie Acasa

Testimoniale

“Mi-a fost cam teama sa fac exercitii in sarcina, dar m-am oprit cand am simtit nevoia si chiar am renuntat la unele exercitii, dar acum chiar ma bucur ca mi-am intrat in ritm”

Ioana

“Nu sunt asa multe programe de antrenament pentru gravide, dar, mai ales daca ai fost activa si inainte sarcina asa cum am fost eu, iti doresti sa continui, atat cat se poate, asa ca e mai mult decat binevenit programul”.

Elena