FIT Mommy 1

FIT Mommy 1

Pregnancy Home Fitness

Programul FIT Mommy 1 se adreseaza femeilor insarcinate sau celor care iau in calcul o sarcina in viitorul apropiat si au nevoie sa stie ce activitate fizica pot face si cum isi pot pregati sau sustine corpul pentru modificarile care vor urma. Regula de aur este siguranta, asa ca exercitiile au fost alese cu atentie pentru perioada de sarcina (in special trimestrul 1), dar parte din circuite si exercitii se pot lucra si in celelalte doua trimestre de sarcina, insa toate cu acordul exclusiv si prealabil al medicului specialist.

Ca si in celelalte programe Tonusapp, exista doua niveluri de dificultate:  nivelul USOR (incepator- mediu) si nivelul dificil (MEDIU- AVANSAT). Sunt trei antrenamente pe saptamana, circuite optionale in nivelul “dificil”, si informatii si recomandari legate de exercitii si alimentatie in materialele “Introducere” si “Nutritie” pe care recomandam sa le urmaresti.

Poti vedea inainte cum se desfasoara fiecare exercitiu in videourile din antrenamentul respectiv pentru a te asigura ca le executi corect si pentru a sti ce exercitii vei avea de executat in sesiunea respectiva.

Achizitia programului ofera si acces in grupul TeamTonus, dedicat membrelor TonusApp, asa ca te astept si acolo!

Nu uita sa iei acordul in prealabil al doctorului tau specialist inainte de a incepe orice program de antrenament!

Caracteristici

Obiectiv Antrenament si mentinere sarcina, trim 1
Tip antrenament Bodyweight, circuite
Durata program 4 saptamani
Numar sedinte/ saptamana 3
Durata sedinta 25-35 minute
Echipament necesar Saltea, gantere
Nivel dificultate Usor/ dificil
Plan alimentar Recomandari generale, fara plan
Locatie Acasa

Testimoniale

“Mi-a fost cam teama sa fac exercitii in sarcina, dar m-am oprit cand am simtit nevoia si chiar am renuntat la unele exercitii, dar acum chiar ma bucur ca mi-am intrat in ritm”

Ioana

“Nu sunt asa multe programe de antrenament pentru gravide, dar, mai ales daca ai fost activa si inainte sarcina asa cum am fost eu, iti doresti sa continui, atat cat se poate, asa ca e mai mult decat binevenit programul”.

Elena