Fit From Home

Fit From Home

Live stream home workouts

Programul Fit From Home a fost conceput strict pentru antrenamente acasa, cu diverse accesorii la dispozitie, Cuprinde 3 sedinte de antrenanent pe saptamana si include antrenamente pentru partea superioara a corpului, pentru partea inferioara, sesiuni HIIT sau antrenament cu greutati, durata unei sedinte putand varia de la 20 la 50 minute, in functie de tipul de antrenament. Echipamentul minim necesar include un set de gantere si o banda, putand fi extins la kettlebell, coarda de sarituri, alaturi de saltea si un taburet. Antrenamentele sunt construite ca antrenamente live, ele fiind urmare “in timp real” si nu pe timer, ca in celelalte programe TonusApp.

Programul vine insotit de plan alimentar de 4 saptamani, un plan echilibrat, simplu, cu pregatirea meniului din 2 in 2 zile, fiecare zi cu 3 mese principale si 2 gustari.
Achizitia programului ofera si acces in grupul TeamTonus, dedicat clientelor TonusApp.

Caracteristici

Obiectiv Slabire, tonifiere
Tip antrenament Circuite, HIIT, greutati
Durata program 4 saptamani
Numar sedinte/ saptamana 3
Durata sedinta 20- 50 min
Echipament necesar Saltea, gantere, benzi, kettlebell, taburet
Nivel dificultate Usor/ dificil
Plan alimentar Da
Locatie Acasa

Testimoniale

“Am vizionat exercitiile si sunt foarte ok, imi place abordarea asta sa lucram "umar la umar", sa numaram impreuna , e timpul real.

Oana

“E altfel decat eram obisnuita in programele Tonusapp dar sunt dispusa sa incerc. Am facut primul antrenament si a fost chiar motivant sa tin ritmul.

Elena