Prima editie a Congresului de Nutritie din Romania

Tu ai participat la Congresul de Nutritie?

Saptamana trecuta am fost prezenti la primul Congres de Nutritie din Romania, organizat de Fitness Scandinavia. Au fost acolo experti invitati in cadrul a 15 seminarii de interes atat pentru profesionisti, cat si pentru publicul larg. Rolul nutritiei in sanatatea creierului, Dieta Ketogenica de la A la Z, Adictiile alimentare si comportamentul compulsiv, Obezitatea la copii si metodele de interventie, Alimentatia sportivilor amatori si de performanta si multe alte teme au fost dezbatute in cadrul seminariilor.

Am fost si noi prezenti

Intai pentru ca suntem direct interesati de zona de nutritie, si apoi pentru ca vrem sa fim la curent cu ceea ce au de spus oamenii cu greutate din domeniu. Pentru ca s-a rulat in paralel in trei sali diferite, alegerea nu a fost tocmai usoara, fiind nevoiti sa selectam intre workshopurile desfasurate in paralel.

Ne-am orientat catre workshopul legat de dieta ketogenica sustinut de Cristian Margarit, catre importanta nutritiei mamei si copilului in primele 1000 zile sustinut de Gabriela Nedelea sau workshopul sustinut de Prof. dr. Gheorghe Mencicopschi legat de nutritie versus nutrition(ism) sau alimentatia sportivilor amatori si de performanta sustinut de Alin Popescu.

Sigur ca numele celor prezenti au fost mai multe: Gabriela Berechet, Antoaneta Cretu, Rachel V. Gow, fiecare cu zona de expertiza specifica pe nutritie. Si va putem confirma ca toate subiectele atinse au fost de interes, iar noi recomandam si publicului larg sa participe la aceste evenimente pentru ca ele pot deschide multe orizonturi catre o viata sanatoasa, asa cum ne dorim cu toti.

Fitness Scandinavia

Alaturi de Congresul de Nutritie, Fitness Scandinavia este organizator si al Conventiei Internationale de Fitness si a Yoga Festival, initiative menite sa aduca miscarea si stilul de viata sanatos in viata cotidiana, nu doar pentru segmentul de profesionisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *