Dieta cadou la orice program TonusApp achizitionat in decembrie

Vrei o dieta?

Noi iti propunem un plan alimentar de 30 zile, cadou la orice program TonusApp achizitionat in luna decembrie!

Pentru ca este luna cadourilor, ne-am gandit la tine (si la dieta ta 🙂 ) si am decis sa iti oferim inca o luna de plan alimentar, la orice program TonusApp achizitionat. Fie ca alegi programul Start sau programul Focus 5, o alimentatie corecta si echilibrata trebuie sa fie parte din stilul tau de viata sanatos, pe termen lung.

Planul alimentar este complementar unui program de antrenament, pentru rezultate optime, dar si absolut necesar in efortul de slabire. In momentul in care pastrezi un echilibru al nutrientilor si oferi organismului tau ceea ce are nevoie la nivel de vitamine si minerale si nu il infometezi, iti asiguri rezultate pe termen lung, astfel incat kilogramele sa nu revina inapoi la scurt timp dupa ce ai iesit din dieta.

Asa ca, pe langa planurile existente in programele TonusApp si baza nutritionala gratuita din cadrul programului Start, ai acum inca 30 zile in care sa te bucuri de mese optime si echilibrate, gandite pentru tine! Alege programul care ti se potriveste si bucura-te de o alimentatie corecta!

Alege programul Start si incepe un program care iti ofera:

  • plan antrenament pe o luna ( 16 antrenamente);
  • plan alimentar consumatori carne (30 zile)
  • plan alimentar lacto- ovo- vegetarieni (30 zile)

Incearca programul Focus 5 si primesti

  • plan antrenament pe doua saptamani (5 sedinte);
  • plan alimentar (o saptamana)

Oricare program alegi, il achiti o singura data si ai acces nelimitat la el, iar planul alimentar cadou il vei primi pe mail! Bucura-te de sarbatori, ai acum mai multe motive!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *