Cum sa intensificam arderea grasimilor

Intensificarea antrenamentelor reprezinta o metoda clara de ardere a stratului de grasime si de pierdere in greutate.

Iti prezentam mai jos si alte metode eficiente de stimulare a metabolismului si pierdere mai rapida a kilogramelor in plus.

Auzim de foarte multe ori diverse persoane care vor sa slabeasca « Acum », vor sa se transforme « Acum ». Acest „acum” inseamna « incepand de astazi », « intr-o luna », « pana la nunta » , etc. Dar acest ACUM pare sa ghideze interesul tuturor in aceasta societate agitata, in care simtim ca , pur si simplu, nu mai avem timp pentru nimic. Asa ca vrem rezultate rapide, cu orice pret, ACUM.

Ei bine, putem sa vedem lucrurile si dintr-o alta perspectiva : putem sa urmarim schimbarea stilului de viata, sa cautam o schimbare de comportament, rezultate in timp si durabile. « Acum –ul «  nostru poate sa dureze toata viata.

Exista, desigur, tehnici care sa ne ajute sa eficientizam antrenamentele si sa grabeasca rezultatele : intr-o maniera corecta, sanatoasa, progresiva.  Haideti sa vedem ce putem face ACUM in sala de fitness pentru a obtine rezultatele pe care ni le dorim. Exista metode de intensificare a arderilor, cu rezultat in scaderea mai rapida a numarului de kilograme.

  1. Include sectiuni scurte de cardio intre exercitiile de forta

O prima forma pentru a intensifica arderea grasimilor este introducerea, in cadrul unui antrenament cu greutati, a unor scurte sesiuni de cardio. Aceasta alternare a tipului de antrenament cardio- forta va influenta pulsul in momentele de cardio si va impacta modul in care organismul tau va raspunde la antrenament.

  1. Alterneaza cardio intens cu – cardio lent

Daca nu esti adeptul greutatilor sau nu iti permite conditia fizica sa lucrezi cu greutati, atunci poate ai in vedere sa faci cardio. Ca sa eficientizezi acest tip de antrenament, alterneaza viteza la care lucrezi astfel incat sa ai momente in care iti duci pulsul foarte sus si momente in care il cobori. Ca sa iti faci o idee, incearca o alergare pe banda astfel : 30 secunde foarte rapid cu 30 secunde alergat usor, si continua pentru 20 minute. Rezultatele vin mult mai repede, caloriile ard mai rapid si timpul trece si el mai usor si chiar mai placut.

  1. Antreneaza-te cu sedinte HIIT

Aceste sedinte HIIT (High Intensity Interval Training) iti impulsioneaza metabolismul astfel incat sa arzi grasimi chiar si dupa incheierea antrenamentului. O sedinta HIIT include exercitii scurte de intensitate mare, cu o pauza foarte mica intre ele sau chiar fara pauza, de cele mai multe ori efectuate cu greutatea corpului.

Cu toate ne dorim rezultate rapide, dar haideti sa nu facem compromisuri in a atinge aceste rezultate si sa facem acest ACUM  al nostru sa devina o stare permanenta, sa FIE un mod de viata, nu doar un mijloc in a ne atinge un scop, punctual. Ne vom multumi, cu siguranta, mai tarziu.

2 comentarii

  1. Buna! Pare interesant. Ce tb sa fac pt a primi niste „secrete” si exercitii pt slabit incet dar sigur?

    1. Buna! Ne poti urmari pe social media si pe blog, inceunde postam sfaturi, si retete care sa ajute in demersurile de slabire si tonifiere. De asemenea, poti testa gratuit programul Start, timp de 7 zile, sa vezi daca ti se potriveste. Este insotit si de recomandari nutritionale, iar programul de antrenament este construit pentru slabire si tonifiere! Si te poti abona la newsletter pentru a fi la curent cu toate aceste informatii:) https://www.tonusapp.ro/#news .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *