Cum sa folosesti aplicatia TonusApp?

Daca esti noua in tot ce tine de sport si antrenamente sau daca esti obisnuita sa lucrezi la sala si abia recent ai inceput sa folosesti aplicatia, pot sa apara mici neintelegeri. Asadar, suntem aici sa iti raspundem la intrebari si sa iti prezentam cum poti folosi aplicatia TonusApp cu usurinta.

Daca folosesti aplicatia TonusApp pentru prima data

Va trebui sa iti faci un cont si sa il accesezi. In meniul principal vei gasi mai multe detalii despre noi – despre ce inseamna aplicatia TonusApp, ce beneficii ai, ce informatii utile poti gasi si poti cunoaste echipa din spatele ecranului.
Tot aici poti accesa blog-ul nostru, unde incercam sa venim cu cat mai multe informatii utile legate de sport, sanatate si nutritie.
In sectiunea Motivatie vei gasi un video cu Carmen, fondatoarea TonusApp, care iti explica diverse concepte de fitness.
Cum nu ai programe achizitionate, intra in meniul Antrenament gratuit, pentru a face cunostinta cu modul nostru de lucru. Daca esti pregatita si ai o saltea la indemana, poti incerca primul tau antrenament TonusApp.

Antrenamentul gratuit TonusApp

Cand te simti pregatita, poti incerca primul antrenament TonusApp. Pentru a incepe, selecteaza ziua de Luni (prima zi din saptamana 1), apoi selecteaza intensitatea antrenamentului: Usor sau Dificil. Odata ce ai ales, da Start antrenament.
Vei avea un preview al tuturor exercitiilor pe care le vei face astazi. Fiecare dintre ele cu timpul corespunzator, un video demonstrativ si text explicativ. Poti trece prin fiecare exercitiu pentru a avea o imagine despre ceea ce vei face, apoi da, din nou, Start antrenament.
Odata ce ai selectat Start antrenament pentru ultima oara, antrenamentul incepe: pornesc simultan cronometrul, care iti indica timpul ramas pentru exercitiu si video-ul demonstrativ. Poti opri cronometrul atunci cand simti nevoia.
Odata ce timpul aferent exercitiului a expirat, cronometrul va numara automat secundele de pauza dintre exercitii, apoi, cand pauza va lua sfarsit, va trece automat la urmatorul exercitiu.

Programele TonusApp

In meniul “Programe” vei gasi lista cu planurile de antrenament pe care ti le propunem. Poti trece prin toate si il poti alege pe cel mai potrivit tie, citind descrierea. Apoi, din sectiunea Demo, poti vedea cum este structurat antrenamentul.
Cand gasesti programul potrivit tie, selecteaza Cumpara sau mergi pe www.tonusapp.com si cumpara primul tau program TonusApp.

Primul antrenament cumparat

Dupa ce ai cumparat primul program TonusApp, te asteptam la antrenamente si in comunitatea noastra de pe Facebook. Suntem un grup de prietene care isi impartasesc experientele din sport.
Inainte de a incepe antrenamentul propriu-zis, acorda-ti putin timp pentru a citi mai multe despre program si partea de nutritie.
Pentru cele mai bune rezultate, te sfatuim sa urmezi, pe langa antrenamente, si planul alimentar. Te va ajuta, in primul rand, sa deprinzi obiceiuri alimentare corecte, sa hranesti corpul corespunzator pentru a sustine efortul si pentru a vedea rezultatele si te va inspira cu retete simple, rapide, sanatoase.

Inainte de antrenament

Inainte de a incepe antrenamentul, verifica echipamentul necesar si asigura-te ca il ai la indemana. Apoi treci prin antrenament, vezi care sunt exercitiile zilei, citeste-le descrierea si asigura-te ca le intelegi corect pe toate.
Incepe programul zilnic de antrenament cu exercitii usoare, de incalzire. Apoi incepe antrenamentul, cu prima zi, in varianta Usoara sau Dificila.
Dupa ce ai vizualizat programul zilei, da Start antrenament, pentru ca video-urile si cronometrul sa porneasca si sa functioneze implicit, inclusiv cu pauze, pana la final.
Dupa ce ai finalizat antrenamentul, ziua in cauza va aparea cu semnul “checked”. Astfel vei sti in ce stadiu al antrenamentului esti.
Dupa antrenament, mai acorda-ti 10 minute pentru relaxare si exercitii de stretching.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *