Cine suntem?

Echipa TonusApp

TonusApp este prima aplicatie de fitness si nutritie din Romania, pentru femei

Ne-am propus sa motivam cat mai multe persoane sa practice sport. Si sa manance sanatos. Am vrut sa aratam ca a face sport sau a te hrani corect nu necesita atat de multe resurse, de timp sau financiare. A incepe drumul catre un stil de viata sanatos este o stare mentala. Este o decizie. Ne dorim sa va fim alaturi in aceasta calatorie.

 

tonusapp-focus5

Ce iti propunem ?

  •           Programe de antrenament diverse, cu obiective specifice;
  •          Planuri nutritionale pentru persoane consumatoare de carne si lacto- ovo- vegetariere, in functie de obiective ;
  •           Informatii, sfaturi si articole despre sanatate, sport si motivatie, pe blog ;
  •           Acces in comunitatea TonusApp, alaturi de celelalte prietene care au achizitionat un program TonusApp; 
Program Start
Program Focus 5

Programul Start contine un Plan de Antrenament pe o luna de zile, cu 4 antrenamente obligatorii si un antrenament optional/ saptamana. Programul este unul dinamic, cu exercitii cardio,  exercitii de forta si rezistenta.

Se lucreaza pe zone diverse: partea superioara a corpului, partea inferiora, zona trunchilui sau antrenament localizat. Practic, in cursul acestui program, iti vei lucra tot corpul, vei slabi si te vei tonifia. 

 

Focus 5 este un program de 5 antrenamente, cu focus pe partea inferioara a corpului, mai exact pe picioare si fesieri.

Programul a fost conceput ca un program autonom, ce poate fi efectuat in 10 zile sau el poate fi adaugat programului Start, ca o a cincea zi de antrenament, pentru cele mai puternice fete !